Wednesday, July 25, 2012

//big bang//

ermmm...disaat aku kekeringan idea nk tulis conclusion utk report...tiba2 aku ade idea plk nk update blog...haila...biasa la bila nk abis bt report ni la, otak mcm stuck je...xtau nk pikir apa dah..ish...

cuma tu la, bt mse skg ni aku dah terminat pulak kat satu grup ni...dan aku secara rasminya dah jdi v.i.p la kiranye...hihi...walaupun grup ni dh ditubuhkan tahun 2006, dan aku mmg minat lagu dorang yg btjuk lies ngan love song tu, aku x pernah nk ambik tau psl ahli dorang nih...sampaila tahun 2012, ni bru la aku rse nk knal ngan ahli dorang yg seramai 5 orang tu..sape lagi klu bukan big bang..lmbt panas aku ni...hihi...dan aku ngan pantasnya cari la profile dorang...


Birth Name: Kwon Ji Yong

Stage Name: G-Dragon

Birthday: August 18, 1988

Position: Leader, Main Rapper, Composer, Face of The Group

Height: 177 cm

Weight: 58 kg

Blood Type: A




Birth Name: Choi Seung Hyun

Stage Name: T.O.P (The Official Pimp)

Birthday: November 4, 1987

Position: Lead Rapper, Beat-Boxer

Height: 181 cm

Weight: 65 kg

Blood Type: B





Birth Name: Dong Young Bae

Stage Name: Taeyang @ Sol

Birthday: May 18, 1988

Position: Main Vocalist, Main Dancer

Height: 174 cm

Weight: 56 kg

Blood Type: AB




Birth Name: Kang Dae Sung

Stage Name: D-Lite

Birthday: April 26, 1989

Position: Main Vocalist

Height: 178 cm

Weight: 63 kg

Blood Type: O




Birth Name: Lee Seung Hyun

Stage Name: Seungri @ VI (Victory)

Birthday: December 12, 1990

Position: Vocalist, Lead Dancer, Choreographer, Maknae

Height: 176 cm

Weight: 60 kg

Blood Type: A

haaa...ni la profile dorang...yg paling aku suka skali...top..dan dia ade berlakon cetr gak..iris..tahun 2009 ni...lame dah..walupun cter ni mcm x best,,,tapi aku tgok gak la sbb ade top..haha..lagi sorg aku suke gak
g-dragon ni...walaupun dorang ni suke fesyen pelik2 tpi entahla...ermmm...aku minat gak kot kt dorang..

Sunday, July 22, 2012

::siap sedia tulis repot::&selamat datang ya Ramadhan..::

heeee....bersiap sedia untuk memulakan report,,,,huihhh...no idea is coming...camne nih...Lagi bape minggu je nih...ok...abaikan la dulu,,,nnti-nnti la kot...hehe...

akhirnya...berakhr jugak la praktikal aku nih...6 bulan yang yg xtau mcm mn ak nk explain...berakhirnya jugak praktikal aku ni, bermula la pulak bulan puasa...hihi..nasib baik dapat puasa time dah abes praktikal....x la penat sangat kan..cuma tu la, dh kena siapkan report la pulak...dah nk kena anta dah ni...

dan aku berhasrat gak nk cri keje lepas raya nnti..xnk la dok melepak je kan kt rumah...tpi nk keje ape ea...ermm...no idea is comingg,,,dan aku rse nk tumpukan pd bulan puasa ni dulu...xnk la keje lg time ni...eceh..

semoga Ramadhan kali ni memberi seribu keberkatan dalam hidup kita semua umat islam, insyaallah...dan aku bersyukur sbb masih diberi kesempatan utk merasa Ramadhan tahun ni...so, jgn lepaskan kesempatan yang ada...selamat berpuasa dan nikmatilah kemanisan Ramadhan kali ni...


"sweet love"

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...