Friday, September 6, 2013

almost 9 month...

Apa yg almost 9 month tu...hihi dah 9 bulan aku keje...boleh la tahan..macam macam experience..sampai tak sempat pun nak update blog kesayangan aku ni..apa boleh buat...dah jadi wanita bekerjaya nih..haha

kalau nak di update sepanjang 9 bulan macam2 cerita...tapi yang paling best apa eh...kejap aku nak pikir...

1- dapat kawan baru
2- duduk rumah sewa(berdikari wei)
3- puteh (kucing aku) dah semakin gegeh..geram aku
4- simpan duit...bayar ptptn
5- tak sempat tengok citer korea yang latest..paling last tengok to the beautiful you
6- bila nak lepas lesen kereta tah,,,haha
7- broadband dah kena potong...jarang la nk online..gila..hihi(tu yg jarang update blog)
8- suka giler honda cr-z yg warna purple..ternganga bila tengok atas jalan raya
9- apa lagi ek..tak tau la..


ok..thats all..

"sweet love"

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...