Thursday, August 23, 2012

::miss pisau cukur::

selepas sebulan berpuasa dan sudah beberapa hari kita beraya, barula aku ada masa nak update blog aku ni...haila...punya la malas kan...nk buat macam mana kan banyak sangat citer best kat tv...terus jadi malas nak online.....ermmm...dalam bergembira berhari raya sempat la lagi aku beli novel terbaru..miss pisau cukur...best gak citer ni...tak boring...di kala aku dok tunggu orang datang berhari raya, sempat la bace novel ni kan...



dan masa ini jugak la aku beria menyiapkan resume aku untuk di hantar kat company terpilih...haila...dah kena start cari keja la pulak...dalam dilema la pulak...dalam dilema dilema aku ni, sempat lagi aku tengok citer korea, babyface beauty kat ntv7, dah lama dah citer ni, tahun lepas kot..tapi aku baru nak tengok...best la jugak aku tengok ngan adik aku.


selain tu, aku dok mengulang la pulak nengok citer oh! my lady...ala... yang siwon berlakon tu...citer ni memang best la bagi aku walaupun heroin dia tua sikit dari hero...



p/s: nk sambung tengok tv la...nnti la update resume...lalalala

Thursday, August 2, 2012

::...akhirnya...::

alhamdulillah....akhirnya aku berjaya jugak siapkan report aku ni...fully completed...tinggal nk anta jer...hihi...suke ,,,bole la aku berjimba jimba online kan...dan harini gak dah masuk hari ke 13 umat islam berpuasa, menahan lapar dan dahaga,,,puasa segalanya lah ni...

haaa...dan apa aktiviti yang aku dok wat skg ni, selain online...aku dok gagah la nonton cter thailand nie, tajuknya Hiroshima Sky....best gak...byk sweet moment tau....cter tak download pun...tgok jer kt ntv7...waktu pagi pulak tu...dpt gak la mengisi masa lapang aku sementara aku masih kat umah ni...nnti lpas raya nk carik keje dah....dah tak leh nk berjimba jimba lagi...hoho..


dan lagi satu, aku layan gak sinetron  sinetron ni...memandang kan la masih di awal episod, tu yang tak boring lagi...cter Dia Jantung Hatiku...hihi,,,awal awal ni best gak la citer tu...nnti dah lama lama aku boring la...


tu baru awal episod, nmpak sangat la aku dah taktau nk wat apa, sampai sinetron pun aku layan...haa.. baru aku teringat aku tak abis tegok cter IRIS lagi ...nnti la sambung...banyak masa lagi..hihi

"sweet love"

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...