Thursday, August 23, 2012

::miss pisau cukur::

selepas sebulan berpuasa dan sudah beberapa hari kita beraya, barula aku ada masa nak update blog aku ni...haila...punya la malas kan...nk buat macam mana kan banyak sangat citer best kat tv...terus jadi malas nak online.....ermmm...dalam bergembira berhari raya sempat la lagi aku beli novel terbaru..miss pisau cukur...best gak citer ni...tak boring...di kala aku dok tunggu orang datang berhari raya, sempat la bace novel ni kan...



dan masa ini jugak la aku beria menyiapkan resume aku untuk di hantar kat company terpilih...haila...dah kena start cari keja la pulak...dalam dilema la pulak...dalam dilema dilema aku ni, sempat lagi aku tengok citer korea, babyface beauty kat ntv7, dah lama dah citer ni, tahun lepas kot..tapi aku baru nak tengok...best la jugak aku tengok ngan adik aku.


selain tu, aku dok mengulang la pulak nengok citer oh! my lady...ala... yang siwon berlakon tu...citer ni memang best la bagi aku walaupun heroin dia tua sikit dari hero...



p/s: nk sambung tengok tv la...nnti la update resume...lalalala

No comments:

Post a Comment

"sweet love"

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...