Saturday, December 31, 2016

page 1 out of 365 in 2017

Tahun baru datang lagi. Hari ini hari pertama. Ramai yg berazam utk melunaskan azam- azam tahun lepas yg tertunda. Asyik tertunda je kan. Bila nk settle kalau tak serious. Aku pulak, apa azam tahun ni erk..sempurnakan 10% azam yg x sempat dilaksanakan pada tahun lepas...moga- moga berjaya hendaknya.ecehh.(sama je mcm org lain)

Sedar tak sedar umur pun kian meningkat..mcm mn plk dengan amalan kita as a muslim. So, tahun ni berazam nk jadi muslim yang lebih baik dari sebelumnya sebab kita tak tahu bila ajal akan menjemput. Menjadi seorang anak yg membanggakan bg ibu bapa, dan berbakti kpd keduanya..apapun yg telah berlaku samada baik atau buruk pada 2016, jadikan pengajaran. Orang cakap life lesson..mudah- mudahan hidup kita akan lebih diberkati tahun ni.

Love story....mmm..just wait and see je la..jodoh ni tersesat sampai tak ingat jalan pulang...hahaha..just go with the flow..perbaiki diri, jadi yang terbaik..insyaallah yang baik- baik akan datang..hopely..

And lastly misi 'saving sampi sejuta' (hiperbola je lebih) akan dilaksanakan bermula tahun ni.chaiyok2..ganbatte kundasai (apa aku ngarot ni)..oo yeahhh..

And 2017,,, you are most welcome..

No comments:

Post a Comment

"sweet love"

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...