Monday, May 14, 2012

hIKayAT CiNta

erm...dah selesai pun membaca hikayat cinta....best story ever la...credit to Ratu Bulan Nurfa....citer ni mmg bt ak addicted, situasi dah sama mcm masa ak tgok cter you're beautiful dulu.....hihi...hikayat cinta penuh dengan kata kata emas, hii ...boleh la dijadikan iktibar ke ape ke kan...kadang2 aku terfikir jugak, ak ni mmg suke gile cter love story nih...buktinya ak penggemar novel2 cinta...hihi...sebab ak nk investigate(ayat x le bla,mentang2 ambik forensic), mcm mana kisah cinta ni boleh terjadi...jdi bila ak dah baca byk novel, so.aku pun tau la...ada secara kebetulan, ade yg mula dgn perasaan benci, ade mula2 suka, pastu x suka pulak dah, hii...pendek kata mcm2...so, tu yg ak excited nk thu tntg kisah cinta ni...

itu tntg kisah cinta yg direka...fantasi semata mata..mcm mana pulak dgn kisah cinta ak..hee...sejak ak stat tulis blog ni...ak xpenah cter kecintaan ak terhadap manusia lain melainkan kecintaan aku terhadap korea, novel dan ermm lgi satu, aku ni penggemar nasyid jugak tau..hihi...mcm x pecaya pun ad..mcm nk tergelak dan lawak  pulak bila ak nk berhikayat tntg kisah cinta ak, padahal ak ni mmg penggemar novel2 cinta....tipu klau aku kata ak x pernah suka seseorg...hihi..ak pun mcm org lain..gatal sikit...sikit jer...tpi ushar dri jauh la...x berani...bila suke kat org tu, otomatik jd malu dan mcm2 perasaan lg la...hii... pelik btol...dan kdg2 bila, nmpk yg hensem sikit mula la jntung tu berdegup x tentu pasal, tah apa2 la jantung aku ni...tpi itu dulu,,,skg ni,semenjak 2 or 3 tahun ni, ak x pasti la pulak klu ak ade masalah jantung ke apa ke....klu jumpak someone yg hensem, x berdegup mcm tah apa2 dah..hihi...jntung ak dah normal balik...meaning ak dah x boleh nk suka kt org...hii..x thula knp...mgkin jantung ak ni bersedia nk berdetup kencang balik bila dah jumpak betul2 my another half...mgkinla kot..hihi

dan klu nk cter mase zaman skolah dulu...yes, honestly mmg ak suke someone ni...dia la yg ak dok igt smpi skrg...dan ak ni stalker yg tegar(kot fesbuk je pun)..hihi..tiba2 ak teringat kawan ak , dia pernak terbaca moto hidup sape tah(kat fesbuk gak)...biar jd stalker, jgn jadi perampas..hahaha...bila dgr tu ak tergelak dulu,,,mcm tu pun ade ek..hehe...mcm2 la dunia ni...so, utk org yg mcm ak ni yg cume stalker dri jauh, xpe la kot...janji x kaco hidup org yg berkenaan...hihi..ermm...berbalik kpd org yg ak suka nih...siapa dia x penting(nk rahsia la konon),,,kdg2 ak terpikir, btol ke ak suke dia smpi x bole nk suke kt org laen..mcm tipu jer,,,entah la,...kdg ak pun x paham ngan hati aku..(erk ,,,terjiwang la pulak)..kdg2 ak terinagt gler kat dia, tpi kdg2 mls nk pikir lansg...ermmm...entah la...dan skrg ni, ak rsa benda, yg terbaik, berserah je pada takdir, kena igt, yg jodoh pertemuan ni di tangan tuhan...tiada siapa yg boleh menghalang...

uish,...pnjg bebenor ak punye post kali ni...ni hikayat cinta la punya pasal...sampai ak pun nk berhikayat sekali kat blog ak yg terchenta ni..hihi..

No comments:

Post a Comment

"sweet love"

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...