Tuesday, May 29, 2012

Queen In Hyun's Man

huih,,,lame gak x update blog ni...dah berminggu..maklumlah...xde bende best nak cter...oleh kerana aku sekarang ni langsung tak bizi, maka sebab itulah ak meluangkan mase untuk melawat and kemaskini blog ni...hihi..ayat skema dowh..

ermmm,,, aktiviti aku buat masa nie adalah mendownload citer Queen In Hyun's Man...cter tu best gler ...sweet sesangat tau....rugi tak tengok...sebab tu la bila ade masa terluang je, aku akan download cter tu plus tengok terus...best2..



dan sekarang nie....aku sorang2 je audit kat satu tempat ni...haih...bila la  team2 aku ni nk sampai tah...dah penat dok sorg2 kat sini...dah nk dekat 2 minggu aku jadik lone ranger...mcm ape tah...sabo je la...nk wat camne ikut je la bos...dah dia nk sangat ak dtg sini kan...dan oleh kerana kemudaan aku ni, sume org pandang pelik...ye la kan...dah la dtg audit tempat orang...muka cam budak praktikal pulak tu...hhahaah...lawak la...(mmg skg ak tgh praktikal pun)..tapi nk wat camne...bos gak yg suh kuar...klu x tak dpt something (experince) katanya..ikut je la...bru ku sedar aku ni seorg yg patuh pd arahan tpi kadg je x ikut...ikut kepala aku je,,time tu klu dh terdesak sgt...boleh la berpatah arang ssebentar...hihi..

erk...dan apa dah jadi pada affiliate program ak..??entah la...aku malas la pulak nk fikir...aritu beria ria la ak nk wat part time ni...tapi biasa la....bru je bermula xkan nk terus dpt hasilnya kan.,...kena sabo lagi,,,dan terus berusaha...penting tu..sbb aku ni awl2 je bersemangat...dah lama2 terus malas...haih...ape penyakit la aku ni kan...aku pun x paham...alahai......ops(mengeluh x baik)..

No comments:

Post a Comment

"sweet love"

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...